De Hollandse Tafel in Indiƫ |
Auteur: N. van Berkum |
Uitgever: J. Boorduyn & Zoon |
Gorichem, druk 4, 1921 |
276 pagina's |
Handleiding voor Slagers en Vleeschwarenfabrikanten |
Auteur: G. Dekker |
Lisse, druk 2, 1934 |
128 pagina's |
Het geheim van den worstmaker |
Auteur: M.J. Heijeres |
1936 |
133 pagina's |
Recepten voor de fijne Keuken der 's Gravenhaagsche Vakschool voor meisjes |
Auteur: C. Goldenberg en M.B. van Doorne-Struwe |
Uitgever: W.J. Thieme |
Zuthpen, druk 2, 1931 |
327 pagina's |
Het Nieuwe Kookboek |
Auteur: A. Koopmans-Gorter |
Uitgever: P. Noordhoff |
Groningen, druk 9, 1925 |
386 pagina's |
Eenvoudige recepten |
Auteur: Martine Wittop Koning |
Uitgever: Nijgh & van Ditmar NV |
Rotterdam, druk 60, 1944 |
300 pagina's |
Secrets of Meat Curing and Sausage Making |
Auteur: B. Heller |
Uitgever: Heller |
Chicago, druk 5, 1922 |
302 pagina's |
Handboek voor de slager |
Auteur: J.W. Baretta, E.J. Tobi, J. Wesseling |
Uitgever: Universum |
Amsterdam, druk 1, 1955 |
816 pagina's |
Mosterd |
Auteur: Auke Cloo, Gerrit Kuperus |
Uitgever: EduAktief |
Meppel, druk Tweede, 1988 |
71 pagina's |
Groot Nieuw Volledig Indisch Kookboek |
Auteur: J.M.J. Catenius van der Meijden |
Uitgever: van Goor |
Den Haag, druk 6, 1913 |
506 pagina's |
De Hedendaagsche Kookkunst |
Auteur: Maria Haezebroek |
Uitgever: G.B. van Goor Zonen |
Gouda, druk tweede, |
Informatie over 100 japanse produkten |
Auteur: Zonnemaire Winkel |
Rotterdam, 1984 |
12 pagina's |
Melkzure Groente Inmaken |
Auteur: C. van 't Riet |
Uitgever: De Helianth |
Leiden, 1976 |
4 pagina's |