| De Hollandse Tafel in Indiƫ |
| Auteur: N. van Berkum |
| Uitgever: J. Boorduyn & Zoon |
| Gorichem, druk 4, 1921 |
| 276 pagina's |
| Handleiding voor Slagers en Vleeschwarenfabrikanten |
| Auteur: G. Dekker |
| Lisse, druk 2, 1934 |
| 128 pagina's |
| Het geheim van den worstmaker |
| Auteur: M.J. Heijeres |
| 1936 |
| 133 pagina's |
| Recepten voor de fijne Keuken der 's Gravenhaagsche Vakschool voor meisjes |
| Auteur: C. Goldenberg en M.B. van Doorne-Struwe |
| Uitgever: W.J. Thieme |
| Zuthpen, druk 2, 1931 |
| 327 pagina's |
| Het Nieuwe Kookboek |
| Auteur: A. Koopmans-Gorter |
| Uitgever: P. Noordhoff |
| Groningen, druk 9, 1925 |
| 386 pagina's |
| Eenvoudige recepten |
| Auteur: Martine Wittop Koning |
| Uitgever: Nijgh & van Ditmar NV |
| Rotterdam, druk 60, 1944 |
| 300 pagina's |
![]() |
| Secrets of Meat Curing and Sausage Making |
| Auteur: B. Heller |
| Uitgever: Heller |
| Chicago, druk 5, 1922 |
| 302 pagina's |
![]() |
| Handboek voor de slager |
| Auteur: J.W. Baretta, E.J. Tobi, J. Wesseling |
| Uitgever: Universum |
| Amsterdam, druk 1, 1955 |
| 816 pagina's |
![]() |
| Mosterd |
| Auteur: Auke Cloo, Gerrit Kuperus |
| Uitgever: EduAktief |
| Meppel, druk Tweede, 1988 |
| 71 pagina's |
![]() |
| Groot Nieuw Volledig Indisch Kookboek |
| Auteur: J.M.J. Catenius van der Meijden |
| Uitgever: van Goor |
| Den Haag, druk 6, 1913 |
| 506 pagina's |
![]() |
| De Hedendaagsche Kookkunst |
| Auteur: Maria Haezebroek |
| Uitgever: G.B. van Goor Zonen |
| Gouda, druk tweede, |
![]() |
| Informatie over 100 japanse produkten |
| Auteur: Zonnemaire Winkel |
| Rotterdam, 1984 |
| 12 pagina's |
![]() |
| Melkzure Groente Inmaken |
| Auteur: C. van 't Riet |
| Uitgever: De Helianth |
| Leiden, 1976 |
| 4 pagina's |







