| De Hollandse Tafel in Indiƫ | 
| Auteur: N. van Berkum | 
| Uitgever: J. Boorduyn & Zoon | 
| Gorichem, druk 4, 1921 | 
| 276 pagina's | 
| Handleiding voor Slagers en Vleeschwarenfabrikanten | 
| Auteur: G. Dekker | 
| Lisse, druk 2, 1934 | 
| 128 pagina's | 
| Het geheim van den worstmaker | 
| Auteur: M.J. Heijeres | 
| 1936 | 
| 133 pagina's | 
| Recepten voor de fijne Keuken der 's Gravenhaagsche Vakschool voor meisjes | 
| Auteur: C. Goldenberg en M.B. van Doorne-Struwe | 
| Uitgever: W.J. Thieme | 
| Zuthpen, druk 2, 1931 | 
| 327 pagina's | 
| Het Nieuwe Kookboek | 
| Auteur: A. Koopmans-Gorter | 
| Uitgever: P. Noordhoff | 
| Groningen, druk 9, 1925 | 
| 386 pagina's | 
| Eenvoudige recepten | 
| Auteur: Martine Wittop Koning | 
| Uitgever: Nijgh & van Ditmar NV | 
| Rotterdam, druk 60, 1944 | 
| 300 pagina's | 
![]()  | 
| Secrets of Meat Curing and Sausage Making | 
| Auteur: B. Heller | 
| Uitgever: Heller | 
| Chicago, druk 5, 1922 | 
| 302 pagina's | 
![]()  | 
| Handboek voor de slager | 
| Auteur: J.W. Baretta, E.J. Tobi, J. Wesseling | 
| Uitgever: Universum | 
| Amsterdam, druk 1, 1955 | 
| 816 pagina's | 
![]()  | 
| Mosterd | 
| Auteur: Auke Cloo, Gerrit Kuperus | 
| Uitgever: EduAktief | 
| Meppel, druk Tweede, 1988 | 
| 71 pagina's | 
![]()  | 
| Groot Nieuw Volledig Indisch Kookboek | 
| Auteur: J.M.J. Catenius van der Meijden | 
| Uitgever: van Goor | 
| Den Haag, druk 6, 1913 | 
| 506 pagina's | 
![]()  | 
| De Hedendaagsche Kookkunst | 
| Auteur: Maria Haezebroek | 
| Uitgever: G.B. van Goor Zonen | 
| Gouda, druk tweede, | 
![]()  | 
| Informatie over 100 japanse produkten | 
| Auteur: Zonnemaire Winkel | 
| Rotterdam, 1984 | 
| 12 pagina's | 
![]()  | 
| Melkzure Groente Inmaken | 
| Auteur: C. van 't Riet | 
| Uitgever: De Helianth | 
| Leiden, 1976 | 
| 4 pagina's | 







