Welk boek bevat het woord / de woorden:

De Hollandse Tafel in Indiƫ
Auteur: N. van Berkum
Uitgever: J. Boorduyn & Zoon
Gorichem, druk 4, 1921
276 pagina's
Handleiding voor Slagers en Vleeschwarenfabrikanten
Auteur: G. Dekker
Lisse, druk 2, 1934
128 pagina's
Het geheim van den worstmaker
Auteur: M.J. Heijeres
1936
133 pagina's
Recepten voor de fijne Keuken der 's Gravenhaagsche Vakschool voor meisjes
Auteur: C. Goldenberg en M.B. van Doorne-Struwe
Uitgever: W.J. Thieme
Zuthpen, druk 2, 1931
327 pagina's
Het Nieuwe Kookboek
Auteur: A. Koopmans-Gorter
Uitgever: P. Noordhoff
Groningen, druk 9, 1925
386 pagina's
Eenvoudige recepten
Auteur: Martine Wittop Koning
Uitgever: Nijgh & van Ditmar NV
Rotterdam, druk 60, 1944
300 pagina's
Secrets of Meat Curing and Sausage Making
Auteur: B. Heller
Uitgever: Heller
Chicago, druk 5, 1922
302 pagina's
Handboek voor de slager
Auteur: J.W. Baretta, E.J. Tobi, J. Wesseling
Uitgever: Universum
Amsterdam, druk 1, 1955
816 pagina's
Mosterd
Auteur: Auke Cloo, Gerrit Kuperus
Uitgever: EduAktief
Meppel, druk Tweede, 1988
71 pagina's
Groot Nieuw Volledig Indisch Kookboek
Auteur: J.M.J. Catenius van der Meijden
Uitgever: van Goor
Den Haag, druk 6, 1913
506 pagina's
De Hedendaagsche Kookkunst
Auteur: Maria Haezebroek
Uitgever: G.B. van Goor Zonen
Gouda, druk tweede,
Informatie over 100 japanse produkten
Auteur: Zonnemaire Winkel
Rotterdam, 1984
12 pagina's
Melkzure Groente Inmaken
Auteur: C. van 't Riet
Uitgever: De Helianth
Leiden, 1976
4 pagina's